Snelle stappen voor het toevoegen van foto’s aan een Google website

Als u nu een Google-site voor persoonlijk of zakelijk gebruik gebruikt, weet u dat u er gemakkelijk foto’s, fotogalerijen en diavoorstellingen aan kunt toevoegen. En als u er ook naar uitkijkt te weten hoe u foto’s aan uw Google-site kunt toevoegen, dan heeft u eindelijk de perfecte plek bereikt. Maar als u andere problemen ondervindt, moet u meteen contact opnemen met de technische ondersteuning van Google. De experts voorzien u direct van de beste oplossingen.

Hieronder volgen de stappen om foto’s toe te voegen aan uw Google-website:

  • Allereerst moet u beginnen met inloggen op uw Google-site.
  • En dan moet u de pagina op uw Google-website kiezen waaraan u uw foto’s wilt toevoegen.
  • Vervolgens moet u beslissen waar op de pagina u uw foto’s wilt laten zien. En dan moet je op dat deel van de geselecteerde pagina klikken.
  • Je moet nu het pictogram ‘Bewerken’ selecteren, het ziet eruit als een potlood.
  • En dan moet je in het menu ‘Invoegen’ de optie ‘Afbeelding’ selecteren.
  • U moet nu de bron van de foto’s kiezen. Heeft u de foto’s op uw computer, dan hoeft u alleen maar de knop ‘Afbeeldingen uploaden’ te selecteren. En dan verschijnt er een navigatie op het scherm waar je de afbeelding kunt vinden die je zoekt.
  • Mocht u nu een afbeelding willen gebruiken die online is, zoals Google Photos of Flickr, dan kunt u dit eenvoudig doen door het webadres (URL) rechtstreeks in het vak ‘Afbeeldings-URL’ in te voeren.
  • En tot slot, nadat u de afbeelding heeft ingevoegd, kunt u de grootte of positie ervan wijzigen.

Nadat u de aangegeven stappen heeft doorlopen, zou u helemaal klaar moeten zijn met uw Google-website. En voor het geval u een soort storing tegenkomt, moet u uw zorgen overlaten aan de technici, alleen door de Google Klantenservice telefoonnummer te bellen. En dan zijn al uw betrokken problemen onmiddellijk opgelost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *