Hoe verander ik de themas in Google Chrome?

Wil je de thema’s in Google Chrome wijzigen en kijk je daarom uit naar de juiste begeleiding om dat te doen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Maar als u nog andere gerelateerde vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met het Google Support-telefoonnummer. En de getalenteerde experts zullen u binnen de kortst mogelijke tijd begeleiden met eersteklas oplossingen.

Hieronder volgen de stappen om de thema’s in Google Chrome te wijzigen; u kunt eenvoudig naar thema’s zoeken en deze ook installeren vanuit de online Chrome Web Store:

  • U moet beginnen met het selecteren van de knop met de drie stippen in de rechterbovenhoek van Chrome en vervolgens moet u de instellingen kiezen in het vervolgkeuzemenu.
  • Daarna moet u de optie ‘Thema’s’ selecteren onder ‘Vormgeving’ om de Chrome Web Store te openen.
  • U moet nu een voorbeeld van een thema bekijken door de miniatuur te selecteren, en dan moet u ook de optie ‘Toevoegen aan Chrome’ selecteren en wanneer u degene vindt die u bevalt. Hierna installeert Chrome automatisch het thema en wordt uw eerdere thema ook verwijderd.

Opmerking: u moet weten dat Chrome uw thema’s niet opslaat; Daarom is elke keer dat u de Chrome-thema’s wijzigt de oude niet langer toegankelijk en moet deze opnieuw worden geladen vanuit de Chrome Web Store.

Weet u dat u een thema uit Chrome kunt verwijderen als u het niet meer wilt gebruiken en terug wilt naar het standaardthema; Volg deze stappen om een ​​thema uit Google Chrome te verwijderen:

  • U moet de drie stippen in de rechterbovenhoek van Chrome selecteren en ook Instellingen kiezen in het gegeven vervolgkeuzemenu.
  • Nadat u dit heeft gedaan, moet u ‘Resetten naar standaard’ selecteren in het gedeelte ‘Uiterlijk’. En dan heb je het Google Chrome-thema opnieuw hersteld.

Nu u de bovenstaande stappen heeft voltooid, zou u helemaal klaar moeten zijn met het Google Chrome-thema. Maar als u problemen ondervindt, moet u zonder enige aarzeling het Google Helpdesk Belgie bellen. De technici zullen er dan zijn om de gerelateerde problemen effectief op te lossen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *